dmocha Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Parę dni temu przestała działać aktualizacja systemowa Google Play.Tąpnięcie wywołuje okno w którym widać sprawdzanie dostępności, cienki poziomy pasek jest animowany i na tym koniec.Trwa to w nieskończoność i nic się nie dzieje.Próbowałem poczekać licząc, że może to potrwa dłużej i sprawdzi, jednak po 30 minutach odpuściłem sobie. Macie jakiś pomysł? Co można zrobić?W międzyczasie miałem sporo aktualizacji aplikacji w tym również tych Xiaomi. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 To był problem po stronie Google'a. Sprawdź, czy już idzie, u mnie zaczęło dzisiaj działać.
dmocha Posted December 8, 2023 Author Posted December 8, 2023 Jeszcze nie działa, ale może trzeba poczekać.Dzięki za info.Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka
dmocha Posted December 8, 2023 Author Posted December 8, 2023 Zaskoczyło, dzięki raz jeszcze Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 1
Kacper Skrzypek Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Recommended Posts