Kenzii CK Opublikowano 7 Grudnia 2023 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Witam. Nie jestem specjalista ani znawca. Przeszukalem caly internet aby znalezc odpowiedz ale dalej nic. Licze na kogos z was poniewaz problem jest WYSOKIEJ WAGI Xiaomi 13 Ultra po wybraniu aktualizacji i zainstalowaniu jej telefon sie nie uruchamia. Ładuje sie logo Mi na 1 sek po czym znika i pojawia sie logo FASTBOOT i tak juz zostaje. Zadna kombinacja klawiszy nie dziala. Jeśli dla przykładu nacisne POWER i VOLUME UP czy VOLUME DOWN czy nawet wsztstkie naraz przez naprawde dlugi czas, nic nie dziala. Telefon sie co 10 sek restartuje i tak w koło Macieju Nie moge wejść ani w TWRP ani przez fastboot bo nic nie działa POMOCY
Acid Opublikowano 7 Grudnia 2023 Opublikowano 7 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Kenzii CK napisał(a): Ładuje sie logo Mi na 1 sek po czym znika i pojawia sie logo FASTBOOT i tak juz zostaje Tu piszesz, że możesz wejść w Fastboot. 1 godzinę temu, Kenzii CK napisał(a): Nie moge wejść ani w TWRP ani przez fastboot bo nic nie działa Tu, że nie. To jak w końcu? Jak wchodzi to uruchom terminal i wydaj komendę fastboot getvar all I daj tu wynik to popatrzymy.
szakal88 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Miałem taką samą sytuacje jeszcze a Mi10, telefon przywrócił do używalności serwis.
kris68 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Ale dlaczego skoro wchodzi w tryb fasbtoot, nie połączysz smartfona z komputerem i nie ściągniesz pliku z softem do swojego smartfona, a potem włączyć drugą opcję od dołu i musi iść. Piszesz, że przeszukałeś cały internet, a wiadomości są tu. Po co serwis i płacić? Najpierw spróbuj sam może akurat ruszy.
Rekomendowane odpowiedzi