ultimate Opublikowano 30 Października 2023 Opublikowano 30 Października 2023 Witam, od jakiegoś czasu mam puste powiadomienia tj. dźwięk powiadomienia i nic nie wyświetla. Zainstalowałem apke hidden settings ale ona również nic nie pokazuje w logach.. Ocb?🤔
0 Netoper Opublikowano 30 Października 2023 Opublikowano 30 Października 2023 Przytrzymaj palec na powiadomieniu, otworzy się dodatkowa opcja do ustawiania powiadomienia i może będzie podgląd co to za apka puszcza te powiadomienia.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
0 ultimate Opublikowano 30 Października 2023 Autor Opublikowano 30 Października 2023 Rzecz w tym że nie mam w ogóle powiadomienia na ekranie a jedynie dźwięk..
0 Master Opublikowano 30 Października 2023 Opublikowano 30 Października 2023 a w panelu powiadomień w ustawieniach tam na liście nie na żadnej apki gdzie status jest że poszło powiadomienie teraz (tzn od razu po tym pustym żeby tam zajrzeć?) kiedyś pamiętam że na którejś wersji rozwojowej też był problem pustych powiadomień - tzn pokazywało się powiadomienie i dźwięk ale właśnie było puste - to było coś systemowego o ile pamiętam ...
0 ultimate Opublikowano 30 Października 2023 Autor Opublikowano 30 Października 2023 (edytowane) Pusto jest... Dlatego zainstalowałem tą apke żeby podejrzeć i kupa 🤷🏽♂️ Edytowane 30 Października 2023 przez ultimate
0 Master Opublikowano 30 Października 2023 Opublikowano 30 Października 2023 ja już nie bardzo to pamiętam bo stary temat ale na tyle o ile to przełączyłem właśnie tam te powiadomienia (to coś systemowego było jak już pisałem) i ominąłem ten problem dookoła 🙃 ale to było może z rok temu ... jak nie lepiej ... od tego czasu żadnych tego typu problemów ... ja zresztą ogólnie wywalam co się da jeśli chodzi o powiadomienia żeby nie zawracało niepotrzebnie łba 🙃 jak nic nie wymyślisz to zaczekać do kolejnej wersji systemu ... może to poprawia ... o ile to nie kwestia jakiejś zewnętrznej apki to na pewno nie tylko u Ciebie jest z tym problem ...
0 ultimate Opublikowano 30 Października 2023 Autor Opublikowano 30 Października 2023 44 minuty temu, Master napisał(a): 🙃jak nic nie wymyślisz to zaczekać do kolejnej wersji systemu ... może to poprawia ... To mnie właśnie zastanawia.. W środę mija blokada unlocka i wgrywam paczkę choćby po to żeby mieć te nieszczęsne nagrywanie rozmów.. Czy "updejty" nie pozbawią mnie takiej funkcji?🤔
0 Master Opublikowano 31 Października 2023 Opublikowano 31 Października 2023 zależy jaki ROM wrzucisz ... nie w każdym jest nagrywanie - jeśli miui polska to będziesz miał ... update tego nie zmieni - jak jest to i będzie 🙃
0 ultimate Opublikowano 31 Października 2023 Autor Opublikowano 31 Października 2023 Właśnie przypałapalem te puste powiadomienia.. To system android Zasygnalizował chyba przełączenie między sieciami wi-fi.. Taka antena / zasięg że znakiem zapytania pojawił się i zniknął...dobrze myślę? Da się to wyłączyć?🤔
0 Master Opublikowano 31 Października 2023 Opublikowano 31 Października 2023 2 godziny temu, ultimate napisał(a): Właśnie przypałapalem te puste powiadomienia.. To system android Zasygnalizował chyba przełączenie między sieciami wi-fi.. Taka antena / zasięg że znakiem zapytania pojawił się i zniknął...dobrze myślę? Da się to wyłączyć?🤔 no a nie da się we właściwościach tej usługi? ja u siebie mam to cały czas wywalone ...
0 FromWP Opublikowano 31 Października 2023 Opublikowano 31 Października 2023 42 minuty temu, Master napisał(a): Ja u siebie mam to cały czas wywalone ... Masz to włączone i nie możesz wyłączyć. Przynajmniej tak wynika z twojego zrzutu ekranu
0 Master Opublikowano 31 Października 2023 Opublikowano 31 Października 2023 18 minut temu, FromWP napisał(a): Masz to włączone i nie możesz wyłączyć. Przynajmniej tak wynika z twojego zrzutu ekranu no tam jest że powiadomienia - nie - i są wyłączone - jak to wybierzemy to jest tak jak w załączeniu
0 ultimate Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Opublikowano 1 Listopada 2023 (edytowane) 9 godzin temu, Master napisał(a): no a nie da się we właściwościach tej usługi? ja u siebie mam to cały czas wywalone ... No jest to jakaś wskazówka tylko gdzie to znaleźć?🤔 Znalazłem chyba, ale dzięki temu że znowu powiadomienie przyszło, tylko że.. Edytowane 1 Listopada 2023 przez ultimate
0 FromWP Opublikowano 1 Listopada 2023 Opublikowano 1 Listopada 2023 23 minuty temu, ultimate napisał(a): No jest to jakaś wskazówka tylko gdzie to znaleźć?🤔tylko że.. A jak przesuwasz niżej? Tam powinna być szczegółowa lista powiadomień i tam mozna niektóre wyłączyć. W twoim romie nie da się całkiem wyłączyć powiadomień. W romach xiaomi.eu prawdopodobnie tak.
0 ultimate Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Opublikowano 1 Listopada 2023 Tak zrobiłem. Wyłączyłem co się dało ☝️ Dziękuję 😁
Pytanie
ultimate
Witam,
od jakiegoś czasu mam puste powiadomienia tj. dźwięk powiadomienia i nic nie wyświetla.
Zainstalowałem apke hidden settings ale ona również nic nie pokazuje w logach..
Ocb?🤔
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi