Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy tak powinno być mam wersję 13t. Funkcję ekran stale włączyłem domyślam się że to jest alwys on display i gdy zablokuję telefon po chwili zapala się ta funkcja i świeci w nieskończoność pomimu braku powiadomień nieprzeczytanych można ustawić wersję na 10 sekund. Do tej pory w samsungu miałem alwys on display tak, że włączał sie na nieprzeczytanym powiadomieniu a jak przeczytałem to nie włączał się po zablokowaniu telefonu. Czy tak w xiaomi ma być czy to bug oprogramowania. Bo to beznadziejnie działa. Czy może ono działać tylko gdy jest nieprzeczytane powiadominie jak w samsungach. Proszę o pomoc. I czy da się optymalizajcę miui wyłączyć bo nie ma na globalu tego w opcjach programistycznych ani przycisku po którego kliknięciu kilka razy pojawia się to.

Edytowane przez lukaszpwa
  • lukaszpwa zmienił(a) tytuł na Ekran zawsze włączony
Opublikowano
49 minut temu, lukaszpwa napisał(a):

świeci w nieskończoność pomimu braku powiadomień nieprzeczytanych

Cały czas świeci zegar, zegar z tłem lub tekst który sobie ustawisz. Ikony powiadomień z AOD u mnie znikają po odblokowaniu telefonu. Nie ma możliwości ustawienia żeby były tylko ikony powiadomień. Jedyna opcja żeby świeciło jak najmniej to wpisanie w tekście kropki i maksymalne zmniejszenie tekstu. Będzie tylko praktycznie niewidoczna kropeczka. Co do wyłączenia optymalizacji Miui nie wiem czy i gdzie u ciebie to może być. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czyli można sobie ustawić zegarek z datą i poziomem baterii w jakichś gradientowych kolorach i ten AoD działa cały czas a nie tak jak w Redmi Note serii 13 tylko przez 10 sekund? Ikony powiadomień (Messenger, SMS) pojawiają się w kolorze pod wskaźnikiem baterii nie wybudzając telefonu?