Skocz do zawartości

This device has been activated for less than 7 days. Please activate it for 7 days before trying to unlock it again.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Niby kolejny raz odblokowuję telefon, ale tym razem coś idzie nie tak.

Po odczekaniu 168 godzin mam taki komunikat:

This device has been activated for less than 7 days. Please activate it for 7 days before trying to unlock it again.

Coś się zmieniło w procedurze?

Opublikowano

Hmm trochę niepotrzebne czekanie jeszcze tydzien  ja przeważnie utworzę konto, podepnę i czekam te 168 h a potem po odblokowaniu można robić co kto chce. A mi na przyklad kiedyś wywalilo ze musze czekac 360 h nie mam pojęcia od czego to zalezy.

Opublikowano (edytowane)

Ehh kolejne schody

the device is not activated please activate it and try unlock again

Widzę, że nie tylko ja mam ten problem:

Ktoś coś wie więcej na ten temat?

Edytowane przez piqpoq
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Założyłem nowe konto, przepiąłem telefon z tamtego na nowe, zaczęło się odliczanie 168h, dodane konto i nic nie modzone. Jeszcze wczoraj sprawdzałem było 19h do końca i dzisiaj znowu ten komunikat. Na koncie widoczny numer telefonu, zalogowane wszystko jak trzeba.

Nie wiem, chyba coś popsuli w tym xiaomi? W necie nie widzę żadnych rozwiązań, ludzie zaczynają sprzedawać telefony. Dziwna sprawa.

Teoretycznie bym zostawił ten ROM ale do kilku rzeczy się przyzwyczaiłem z tamtego i mimo wszystko chciałbym jakoś wgrać miuipolska ...