Jump to content

GooglePay na odblokowanym Bootloaderze

a s

Recommended Posts

Witam wszystkich. Mam problem z placeniem zblizeniowym na telefonie mi9 z romem 12.06. Niby mam karty dodane do GooglePay ale podczas placenia wyskakuje mi informacja o weryfikacje, przykladam palec, lub wpisuje pin ale terminal platniczy odrzuca transakcje. i tak za kazdym razem. safetynet mam pass. sposoby z magisk z tutejszych tutoriali nie dzialają. Na niektorych terminalach w pracy np w automatach platnosc przechodzi, ale tez nie zawsze. Dzis udalo mi sie zaplacic 2x, trzeci raz juz nieudany. Moge prosic o pomoc? Dodam jeszcze zdjęcie informacji która znalazłem w Google pay. Piszę że urządzenie nie jest bezpieczne. A w magisk mam portfel Google dodany do "listy odmów" Screenshot_2023-10-13-13-20-08-948_com.google.android_gms.thumb.jpg.ab4008d3dc32858ac298f1e8c48ab701.jpg

Edited by a s

Tak. Magisk ukryty. Aplikacja bankowa dodana do listy. Nie wiem czemu jak dodam do listy usługi Google to po restarcie znów nie są dodane.

Jest postęp. Udało mi się uzyskać w Google pay wszystko pozytywnie. Zrobiłem wszystko jeszcze raz od nowa. Ale jest inna kwestia teraz. Mogę zapłacić tylko 3x. Później prosi mi o autoryzacje odciskiem palca lub przez podanie pinu blokady ekranu. Gdy to wpisuje nic się nie dzieje. Nie przyjmuje tych danych. I nie da się więcej razy zapłacić. Gdzie szukać problemu?

Edited by a s