KozaCk Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witam, jest możliwość dezaktywować prośbę o PIN po wyjściu z trybu samolotowego? Nie chcę usuwać blokady PIN przy uruchamianiu.
0 ZduneX25 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 U mnie osobiście na MI4 nie pyta o pin jak wychodzę z samolotowego. Może jakaś opcja gdzieś jest?
0 KozaCk Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Na RedMi 2 nie znalazłem takiej opcji. Jedynie całkowite wyłączenie. Może to zależy od karty (T-mobile)? Chociaż w samsungu na CM11 nie było prośby o pin
0 ZduneX25 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Kiedyś kojarzę, że zawsze pytało, ale to było jeszcze na v5 z kartą orange (na której nie było można wcale pniu wyłączyć), a ostatnio miałem problemy z zasięgiem i sam się przełączyłem w samolot i potem problemy ustały jak już wróciłem do zasięgu i nie pytało o pin (to już na karcie mobile vikings było). Osobiście to nie sądzę by dało się to obejść to w końcu moment rejestrowania do sieci, jak i przy uruchamianiu telefonu.
Pytanie
KozaCk
Witam,
jest możliwość dezaktywować prośbę o PIN po wyjściu z trybu samolotowego? Nie chcę usuwać blokady PIN przy uruchamianiu.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi