Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Posiadam Redmi Note 9 Pro z miui w wersji global 14.0.5 problem pojawił się po jakimś czasie. W momencie wybierania aplikacji do otwarcia pliku, okienko otwórz w aplikacji z ikonami zaczyna migać/mrugać i nie da się przewinąć na inne aplikacje. Zdjęcie w załączeniu. Jest może jakaś usługa która odpowiada za tą funkcję, żeby ja zresetować? Może ktoś miał już z tym problem. Pozdrawiam IMG_20230924_200415.thumb.jpg.b14153c64b1f499da0eff215bee856eb.jpg

Opublikowano

jak nic nikt nie poda sensownego (nie miałem takiej sytuacji na miui polska) ale i nigdy też nie korzystałem z globala ... to zostanie chyba tylko przywrócenie do ustawień fabrycznych ... bo to co opisałeś to zdecydowanie kwestia systemowa ... też moze to powodować jedna z apek której ikonka tam się wyświetla no ale żeby to sprawdzić musiałbyś po kolei robić deinstalacje i patrzeć jak to wpłynie na to okienko ... ciekawa sprawa ... może ktoś coś napisze jeszcze sensownego w temacie a i siedzi na globalu ... tu raczej większość osób korzysta z wersji miui polska która bazuje na innej wersji romu niż global 🙃

Opublikowano

Mam taką wersję 14.0.5.0 sjzeuxm( wersja na Europę) tylko w ustawieniach pisze global. Telefon kupiony w polskim xiaomi. Ostatnie aktualizacje przeprowadzane przez region Szwajcaria bo na Polskim były tylko w wersji 13.

Opublikowano
W dniu 24.09.2023 o 20:17, Master napisał(a):

jak nic nikt nie poda sensownego (nie miałem takiej sytuacji na miui polska) ale i nigdy też nie korzystałem z globala ... to zostanie chyba tylko przywrócenie do ustawień fabrycznych ... bo to co opisałeś to zdecydowanie kwestia systemowa ... też moze to powodować jedna z apek której ikonka tam się wyświetla no ale żeby to sprawdzić musiałbyś po kolei robić deinstalacje i patrzeć jak to wpłynie na to okienko ... ciekawa sprawa ... może ktoś coś napisze jeszcze sensownego w temacie a i siedzi na globalu ... tu raczej większość osób korzysta z wersji miui polska która bazuje na innej wersji romu niż global 🙃

Ustawienia fabryczne odpadają, jak na razie😀 za dużo danych na telefonie. Spr odinstalowanie apek niestety nie pomogło.