nibexo Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, Posiadam telefon Redmi 2 w wersji 813. który kupiłęm w Polsce z zainstalowanym romem MIUI Polska. Próbowałem pobrać najnowszą wersję MIUI z http://en.miui.com/download-261.html Jednak po wgraniu romu do telefonu i odpaleniu update romu, telefon się restartuje i rozpoczyna się aktualizacja jednak po dojściu do ok 40% nagle skacze na 99% i update się wywala. Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez nibexo
Nezumi Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 A próbowałeś zainstalować po prostu MIUIPolska, a nie multilang?
nibexo Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Tak próbowałem MIUIPolska wchodzi, tylko wtedy nie mam automatycznych aktualizacji tylko muszę wchodzić na stronę i pobrać nowe aktualizacje. Dlaczego wersja udostępniania bezpośrednio przez Xiaomi nie chce się zainstalować a ta z MIUIPolska się bezproblemowo instaluje? Czy wersja MIUIPolska na wszystkie opcje co wersja ze strony miui.com? Zauważyłem, że nieraz tłumaczone wersje mają obcięte jakieś opcje. Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez nibexo
Rekomendowane odpowiedzi