Kamadzic Opublikowano 21 Września 2023 Opublikowano 21 Września 2023 Witam Od pewnego czasu w redmi note 9 pro posiadam dziwny problem. Pomimo tego że mam włączony tryb głośny w telefonie, dzwonki na maksa są to jak ktoś dzwoni do mnie lub wyśle sms'a to telefon zachowuje się jakby był w trybie cichym. Dodam że w ustawieniach dzwięku, "wybierz dzwonek lokalnie" , po wyborze jakiegokolwiek dzwonka dając zastosuj i klikając na niego wyskakuje takie info "Dzwonek jest obecnie wyciszony" Pozdrawiam
Gość Opublikowano 21 Września 2023 Opublikowano 21 Września 2023 A jak puścisz muzykę typu MP3 lub YT z głośników to jest OK? Bo może masz ściszone media?!
Kamadzic Opublikowano 21 Września 2023 Autor Opublikowano 21 Września 2023 Nawet z multimediami na maksa cisza. Zresztą jak mam ściszone multimedia do w dziale dzwonki mogę odsłuchać dzwonki
Gość Opublikowano 22 Września 2023 Opublikowano 22 Września 2023 Może to jest przesada, ale ja bym zrobił backup danych z fona i przywrócił ustawienia fabryczne. Przywracanie aplikacji, loginów i ustawień może i zajmie godzinę/dwie, ale będziesz miał pewność, czy to problem z softem czy hardware.
Kamadzic Opublikowano 29 Września 2023 Autor Opublikowano 29 Września 2023 Koniec końców chyba tak zrobię. Ale żeby było śmieszniej teraz dzwonek dzwoni ale sms dalej milczy 😁
Master Opublikowano 29 Września 2023 Opublikowano 29 Września 2023 może wyczyść dane apki SMS a potem w ustawieniach dźwięku przypisz jeszcze raz jakiś dźwięk? to może zaskoczy 🙃
cookiemonster Opublikowano 29 Września 2023 Opublikowano 29 Września 2023 Miałem podobnie i pomógł dopiero reset do ustawień fabrycznych.
rozcally59479 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Spróbuj ponownie włączyć tryb „Nie przeszkadzać” i upewnij się, że głośność dzwonka jest włączona.
Rekomendowane odpowiedzi