mihu7 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, po ostatniej aktualizacji mojego Redmi 1S do MIUI 5.8.20 zauważyłem, że wchodząc w kontakty i chcąc przewinąć listę nazwisk przesuwając palcem po alfabecie z prawej strony okna, kontakty przewijają mi się tylko do litery "L". Chcąc dotrzeć do kogoś wpisanego na litery następujące po "L", muszę już przewijać wszystkie nazwiska, nie da się np. wybrać kontaktów na "W" wskazując początkową literę kontaktu na bocznym pasku. Czy ktoś zauważył taki przypadek i ma może rozwiązanie ? --------------------------------- Edit. Dzięki @Numb - faktycznie, było jedno nazwisko na Ł... wystarczyło zmienić Ł na L... Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez mihu7
Xymox4AD Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 up@ U mnie na Redmi 5.8.20 jest normalnie od A do Z. A dokładnie od * do #
ZduneX25 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi