Skocz do zawartości

Xiaomi Mi 9SE - China - Zablokowane kontem Xiaomi / Locked Mi Account Help

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hello,

My polish is not very good, and I wanted to ask a question. I have ordered a Xiaomi mi 9se from allegro (from China) and after a factory reset, it got locked by a Xiaomi account which is not mine (cannot reach the seller). I have tried to solve the issue with official mi site and they couldn't help either. Is there a method to fix this? and probably install a Miui Polska version?

Any help is appreciated!

---------------------------------

Cześć,

mój polski nie jest zbyt dobry. Chciałem o coś zapytać. Zamówiłem Xiaomi Mi 9 SE z Allgro (z Chin) i po resecie do ustawień fabrycznych został on zablokowany przez konto Xiaomi, które nie jest moje (nie mogę skontaktować się z sprzedawcą). Próbowałem rozwiązać problem z supportem Xiaomi, ale oni również nie byli w stanie mi pomóc. Jest jakaś metoda, aby to naprawić (i prawdopodobnie zainstalować miuipolska)?

Każda pomoc się przyda!

Post has been translated to Polish. Please use translator in next posts, even if it is not good /Kacper Skrzypek

Edytowane przez Kacper Skrzypek
  • Kacper Skrzypek zmienił(a) tytuł na Xiaomi Mi 9SE - China - Zablokowane kontem Xiaomi / Locked Mi Account Help
Opublikowano

No. Its stated that its not possible for devices that have china Xiaomi accounts (starts with +86 country code). Does your phones have +86 xiaomi account?