lerthon Opublikowano 9 Września 2023 Opublikowano 9 Września 2023 Cześć. Flashowaniem bawiłem się 5-10 lat temu i obecnie jestem w tyle. Od wczoraj mam bootloop'a na Redmi Note 8T, który pojawił się samoczynnie podczas klasycznego ładowania telefonu. Szukając rozwiązania poszedłem w stronę pobrania firmware EEA i wgranie przez XiaoMiTool V2. Problem pojawił się z samym fastbootem. Gdy przerywam bootloopa przytrzymując volume down + power to wyskakuje mi pomarańczowy FASTBOOT. XMTV2 wykrywa go ale po jakiś 5s telefon znowu się restartuje i wywala fastboota przerywając jakiekolwiek dalsze działanie. Spotkaliście się z podobnymi objawami? Jak się do niego dobrać? Pozdrawiam, L
kris68 Opublikowano 9 Września 2023 Opublikowano 9 Września 2023 Możesz zrobić zdjęcie tego bootlopa, czy to jest czarny ekran??
Netoper Opublikowano 9 Września 2023 Opublikowano 9 Września 2023 Tak spotkałem się z takimi objawami jak używałem nie autoryzowanych przez producenta programów/aplikacji ingerujących w system sprzętu Jeśli bez pod pięcia pod kompa masz samoistne restarty fastbota, to na 99% obstawiam że uwalona jest pamięć.1% daje na tęgi zakrzak softu który może rozwiąże np serwis @Acid aWysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
lerthon Opublikowano 10 Września 2023 Autor Opublikowano 10 Września 2023 @Netoper System zupełnie czysty, dopiero co przywracany. Telefon używany przez kobietę, praktycznie same fabryczne aplikacje. Zero kombinowania. @kris68 Filmik w załączniku do posta. Gdy przytrzymam volume down to dostaje fastboot napis ale i tak zaraz restart. Gdzieś znalazłem info, że może to być walnięty przycisk power/on/off który regularnie wysyła sygnał przytrzymania itp. przez co restart ciągle następuje co około 5-7s. 375079459_6770513182999272_4915554910162313525_n.mp4
Netoper Opublikowano 10 Września 2023 Opublikowano 10 Września 2023 Opcja z uszkodzeniem przycisku jest jak najbardziej możliwa .Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi