lufa9999 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Witam. W Androidzie 12 nie było z tym problemów. W ustawieniach aplikacji był włącznik. W Androidzie 13 tego nie ma. Jak w Androidzie 13 ustawia się autostart poszczególnych aplikacji?
wojted Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 U mnie jest to w ustawieniach każdej aplikacji.Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 W Globalu ta opcja nazywa się Autostart w tle i znajduje się tylko w ustawieniach uprawnień, nie da się tam włączyć autostartu z poziomu ustawień konkretnej aplikacji. Na Xiaomi.eu odblokowaliśmy tę opcję również tam, gdzie była od zawsze.
lufa9999 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Kacper Skrzypek napisał(a): W Globalu ta opcja nazywa się Autostart w tle i znajduje się tylko w ustawieniach uprawnień, nie da się tam włączyć autostartu z poziomu ustawień konkretnej aplikacji. Na Xiaomi.eu odblokowaliśmy tę opcję również tam, gdzie była od zawsze. A gdzie to znależć na xiaomi.eu? Bo to wielka strona jest, a u mnie słabo po angielsku...
Kacper Skrzypek Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Chodzi mi o ROM Xiaomi.eu Xiaomi.eu jako strona to po prostu forum poświęcone temu ROM-owi. Jeśli nie zamierzasz odblokowywać bootloadera i grzebać w telefonie, to zazwyczaj nie będzie Cię to interesować.
lufa9999 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Aaa, no nie chcę grzebać bo stracę gwarancję. Czyli nie ma możliwości ustawienia autostartu dla poszczególnych aplikacji w antku 13?
Kacper Skrzypek Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Wejdź w Ustawienia > Aplikacje > Uprawnienia i sprawdź, czy tam masz Autostart.
FromWP Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Albo wpisz w pasku wyszukiwania ustawień "autostart". Powinno znaleźć "autostart w tle" i tam można dodawać i usuwać z autostartu
lufa9999 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Godzinę temu, FromWP napisał(a): Albo wpisz w pasku wyszukiwania ustawień "autostart". Powinno znaleźć "autostart w tle" i tam można dodawać i usuwać z autostartu Mam autostart w tle. I pozaznaczane aplikacje które chcę aby się uruchamiały. Cóż z tego, skoro, po restarcie telefonu, uruchamia się tylko jedna. Resztę muszę uruchamiać ręcznie. Piep...ony Android 13!
lufa9999 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2023 A może jest jakaś apka, za pomocą której można by było ustawiać autostart aplikacji?
Rekomendowane odpowiedzi