Siepietnica Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Witam, Podczas połączeń przychodzących oraz wychodzących nie wyświetlają mi się zdjęcia kontaktów synchronizowanych z fb i google. Podczas przeglądania kontaktów w aplikacji kontakty miniaturka zdjęcia jest z lewej strony natomiast dialer nie wyświetla tych zdjęć. Zdjęcia kontaków wyświetlane są podczas połączeń przychodzących i wychodzących tylko wtedy gdy dodam je ręcznie z galerii. Proszę o sugestie w rozwiązaniu tego problemu lub propozycje aplikacji które zastąpią dialer i bedą wyświetlać zdjęcia z fb podczas połączeń.
ZduneX25 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Dodać wszystko ręcznie i trzymać na koncie xiaomi wszystkie kontakty, to jedyne wyjście jak chcesz mieś ładne fotki.
WuPe Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Ja zauważyłem, że nie wyświetlają się zdjęcia o słabej rozdzielczości i mi się to podoba - po co mam oglądać piksele? Zdjęcia, które dodawałem kiedyś przez telefon nie wyświetlają się jednak wszystkie zdjęcia, które dodałem na komputerze na koncie googla wyświetlają się bez problemów - a one właśnie mają większą rozdzielczość. Ale to tylko taka moja teoria, nie wiem czy słuszna.
mihaszek Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Z yego co zaobserwowalem jak masz zdjecia na koncie google to wchodzisz w dnay kontakt edycja klikasz na zdjecie i nic nie wybierasz tylko sie cofasz... i mnie to podzialalo ma zdjecia w redmi note 3 z konta google na pelny ekran... Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi