erem Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Cześć, czy w swoich Xiaomi 13 ultra też słyszycie dźwięk ruchomych części dochodzący (chyba) z aparatu? Jest to szczególnie słyszalne jak obracam telefon "do góry nogami". Z samym aparatem nie mam problemów, ale zwróciłem uwagę na dźwięk i zastanawiam się "czy tak ma być".
Master Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 33 minuty temu, erem napisał(a): Cześć, czy w swoich Xiaomi 13 ultra też słyszycie dźwięk ruchomych części dochodzący (chyba) z aparatu? Jest to szczególnie słyszalne jak obracam telefon "do góry nogami". Z samym aparatem nie mam problemów, ale zwróciłem uwagę na dźwięk i zastanawiam się "czy tak ma być". możliwe że opis tego o czym wspomniałeś jest tutaj https://pandaily.com/xiaomi-responds-to-shaking-issue-of-variable-aperture-in-xiaomi-13-ultra-smartphone/ 1
Master Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Godzinę temu, erem napisał(a): Na to wygląda. Dzięki. to zaawansowany sprzęt ... ale jasna sprawa że takie coś może niepokoić ... 🙃 w każdym razie wygląda na to że nie masz się czym martwić 🙃
Rekomendowane odpowiedzi