Kojfer Opublikowano 30 Lipca 2023 Opublikowano 30 Lipca 2023 Po flashowaniu telefon nie łączy się z siecią. W ustawieniach nie widać numeru IMEI. Czy da się to naprawić?
marcin19883 Opublikowano 30 Lipca 2023 Opublikowano 30 Lipca 2023 Szczegóły. Jak to robiłeś. Telefon pierwszy raz flashowany? Baseband się wysypał. Co robiłeś z telefonem wcześniej?
rybex Opublikowano 20 Września 2023 Opublikowano 20 Września 2023 Witam Mam identycznie . Zaczęło się tak że telefon nie chciał sie normalnie włączyć, wchodził tylko i wyłącznie do RECOVERY MENU . Doczytałem że wystarczy odblokować BOOTLOADERA. Tak zrobiłem, udało się, system odblokowany , telefon zaczął się włączać ale nie widział karty SIM. Sprawdziłem kodem czy wyskoczy mi numer IMEI , niestety pokazuje JEGO BRAK . Jak w takim przypadku ustawić IMEI ? Porady z tego posta niestety nie działają :
Netoper Opublikowano 20 Września 2023 Opublikowano 20 Września 2023 Jak żeś odblokował bootloader mogąc dostać się tylko do recovery?Coś robiłeś z telefonem/systemem przed tym zawieszeniem?Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
rybex Opublikowano 24 Września 2023 Opublikowano 24 Września 2023 Nic , żona normalnie użytkowała telefon . Jak się zaciął i nie reagował to nawet zrobiłem WIPE DATA i nic to nie dało znalazłem ten filmik na internecie chyba nawet na tym forum i zrobiłem wszystko jak w nim i odblokowałem bootloadera :
Rekomendowane odpowiedzi