hindberjvm Opublikowano 19 Lipca 2023 Opublikowano 19 Lipca 2023 Cześć, mam problem, mianowicie kupiłam nowy telefon Xiaomi 11T Pro. Telefon przyszedł rozładowany do zera, gdy naładował się do 30% udało się go uruchomić i był trochę się nagrzał. Czy to normalne czy zgłaszać reklamację?
Master Opublikowano 19 Lipca 2023 Opublikowano 19 Lipca 2023 (edytowane) 13 minut temu, hindberjvm napisał(a): Cześć, mam problem, mianowicie kupiłam nowy telefon Xiaomi 11T Pro. Telefon przyszedł rozładowany do zera, gdy naładował się do 30% udało się go uruchomić i był trochę się nagrzał. Czy to normalne czy zgłaszać reklamację? no tu chyba na reklamacje trochę przedwcześnie 🙃 baterie czy jest prawidłowo ładowana i jak trzyma sprawdzisz przecież bez problemu (ładowanie - znasz moc ładowarki i moc ładowania baterii to można to zweryfikować z danymi z internetu) - jeśli w statystyce baterii nie będzie nagłych spadków pojemności czy nawet wyłączania się telefonu przy jej wysokim wskazaniu - a raportowana kondycja będzie najlepsza - to myślę że nie ma powodów do obaw ... potestuje troszkę i wszystko będzie wiadomo - powodzenia! ps. apropo ładowania to tak na szybkiego This phone comes with a 5,000 mAh that can be brought from 0 to 100 percent charge in just over 17 minutes. If you are in a hurry and forget to charge your phone, 10 minutes of charging will give you 72% battery- enough to last for a day of normal use. Edytowane 19 Lipca 2023 przez Master
Rekomendowane odpowiedzi