sterek Opublikowano 18 Lipca 2023 Opublikowano 18 Lipca 2023 Wiec gdy rano wstałam, próbowałam włączyć telefon lecz pokazywało się na nim tylko logo, bo kilku próbach włączenia pokazuje się fastboot, dodam że telefon nie był zalany i wczoraj normalnie działał
Ewa Kępka Opublikowano 24 Października 2023 Opublikowano 24 Października 2023 Widzę że jest dużo czasu po pytaniu bo pisał_ś to w lipcu ale jeśli poszł_ś do serwisu to Napisz czy się udało. Mi się często tak dzieje. Ale ja to zawsze robię tak że klikam 3 przyciski. Głośności i włącznika klikam długo pokazuje mi się takie „menu”. I nie wiem jak to się dzieje bo mi zawsze siostra to robi. Ale jeżeli masz swój sposób to proszę powiedz mi bo właśnie mi się tak zaciął telefon i mam ten sam problem co zawsze i nic nie działa masakra ja się boję że on mi się zepsuł.
Rower górski Opublikowano 30 Października 2023 Opublikowano 30 Października 2023 Trzeba przeinstalować system, jeśli nie jest odblokowany to musisz wysłać do serwisu. Jeśli się włącza, to spróbuj odblokować i być może uda ci się przeinstalować samodzielnie.
Rekomendowane odpowiedzi