Skocz do zawartości
  • 0

Problem z Zepp

Pytanie

Opublikowano

Część, 

jeśli nie w tym dziale to przepraszam, ale nie bardzo wiem gdzie to podpiąć, a może ktoś miał już taki problem i jakoś sobie poradził. 

Ostatnio Zepp zarządzał ponownego podania informacji o sobie, wzrost, wiek etc. I podczas podawania danych coś się wysypali, teraz mój wiek to 0 lat, przez co straciłem możliwość korzystania z analizowania sylwetki, waga podaje tylko kg. Suport Amazfita to jakaś kpina, pomimo kilku prób kontaktu ( meile, z aplikacji) zero odzewu. Czy zna sposób na zmianę wieku lub kontaktu z ich suportem ?

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Zacznij od wyczyszczenia pamięci podręcznej, jak nie pomoże to wtedy wyczyść dane, odinstaluj aplikację i zainstaluj ponownie, zaloguj się i zobacz czy coś się poprawiło.

Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, Netoper napisał(a):

Niestety to są dane zapisane na koncie.

Problem do rozwiązania poprzez założenie nowego konta, co wiąże się z utrata historii treningów. 

Nie odpisywanie na zgłoszone problemy to mega szmaciarskie podejście do użytkowników. Dobra nauczka żeby po latach zrezygnować z usług Xiaomi, bo skoro mają takie podejście to jaka pewność, że w przypadku poważnego problemu nie postąpią identycznie. 

Edytowane przez Sławomir Tomczyk
  • 0
Opublikowano
16 minut temu, Sławomir Tomczyk napisał(a):

nauczka żeby po latach zrezygnować z usług Xiaomi, 

Zepp to Huami nie Xiaomi. Oni nigdy nie odpowiadają. Ja zareagowalem i kupilem zegarek innej mniejszej, ale powaznej firmy. Fakt ze Xiaomi też najczęściej olewa zgłoszenia.

• 0
Opublikowano
Niestety to są dane zapisane na koncie.
Problem do rozwiązania poprzez założenie nowego konta, co wiąże się z utrata historii treningów. 
Nie odpisywanie na zgłoszone problemy to mega szmaciarskie podejście do użytkowników. Dobra nauczka żeby po latach zrezygnować z usług Xiaomi, bo skoro mają takie podejście to jaka pewność, że w przypadku poważnego problemu nie postąpią identycznie. 
Tak, zgadza się z tym że potrafi się namieszać w aplikacji i nie potrafi się wtedy dogadać poprawnie z chmurą.
Druga opcja to taka że na serwerach im się namieszało i uszkodziło bazę, były już takie przypadki i nawet 2 tygodnie trwało naprawianie

Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka