tomcio_paluch1 Opublikowano 11 Lipca 2023 Opublikowano 11 Lipca 2023 (edytowane) Witam. POCO F5 PRO (najnowsza beta Android 13) vs Amazfit GTR 4. Od jakiegoś czasu (prawdopodobnie od poprzedniej bety w telefonie) nie otrzymuję powiadomień z aplikacji na GTR'a (jest tylko powiadomienie o połączeniu telefonicznym). Smartwatcha przywróciłem do ustawień fabrycznych. Sytuacja nie zmieniła się tzn. nadal brak powiadomień z aplikacji. I nie wiem czy to kwestia ustawień fona. W zegarku wyłączyłem a następnie włączyłem powiadomienia i nadal brak powiadomień. Może ktoś ma podobną sytuację i pomoże. Pozdrawiam Edytowane 11 Lipca 2023 przez tomcio_paluch1
slimak131 Opublikowano 12 Lipca 2023 Opublikowano 12 Lipca 2023 (edytowane) Czasami, po aktualizacji telefonu lub zepp.apk trzeba jeszcze raz przyznać uprawnienia dostępu dla zepp.apk. można jeszcze kliknąć tu I wypróbować te zalecenia. Edytowane 12 Lipca 2023 przez slimak131
tomcio_paluch1 Opublikowano 20 Lipca 2023 Autor Opublikowano 20 Lipca 2023 Dzięki za zainteresowanie, ale skończyło się przywróceniem ustawień fabrycznych w fonie.
Rekomendowane odpowiedzi