Agu Opublikowano 11 Lipca 2023 Opublikowano 11 Lipca 2023 Witam Jakieś 3 tyg temu kupiłam kamerę xiaomi smart camera c200 i kamera po kilku godzinach działania przechodzi do trybu offline - czy to normalne? Przez aplikację nie idzie, działa dopiero po odłączeniu i ponownym podłączeniu zasilania. WiFi działa bez zarzutu - inny sprzęt podłączony działa. Da się coś z tym zrobić? Ewentualnie czy jest możliwość konfiguracji na odległość? Będę wdzięczna za podpowiedz
FromWP Opublikowano 11 Lipca 2023 Opublikowano 11 Lipca 2023 5 godzin temu, Agu napisał(a): Ewentualnie czy jest możliwość konfiguracji na odległość? Połowicznym rozwiązaniem jest listwa (gniazdko) sterowane po wifi. Mozna zdalnie wyłączyć i włączyć. Uzywam do kapryśnych sprzętów które trzeba czasami resetować. Dodatkowo służy jako zasilacz po USB i pokazuje chwilowe zużycie prądu i napięcie. Dokładnie taka https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/kable-do-komputera/listwy-i-filtry-zasilajace/listwa-gosund-p1-1-5-m-wi-fi?gclid=CjwKCAjw-7OlBhB8EiwAnoOEkwFPbjRG6I9AoG8VaBItgflxiWK9O6ucfc9WgF_j
Agu Opublikowano 13 Lipca 2023 Autor Opublikowano 13 Lipca 2023 W dniu 11.07.2023 o 11:27, FromWP napisał(a): Połowicznym rozwiązaniem jest listwa (gniazdko) sterowane po wifi. Mozna zdalnie wyłączyć i włączyć. Uzywam do kapryśnych sprzętów które trzeba czasami resetować. Dodatkowo służy jako zasilacz po USB i pokazuje chwilowe zużycie prądu i napięcie. Dokładnie taka https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/kable-do-komputera/listwy-i-filtry-zasilajace/listwa-gosund-p1-1-5-m-wi-fi?gclid=CjwKCAjw-7OlBhB8EiwAnoOEkwFPbjRG6I9AoG8VaBItgflxiWK9O6ucfc9WgF_j Dzięki za podpowiedz na przyszłość ewentualnie bo była mi potrzebna do wyjazdu a nad morzem właśnie jestem więc nic już nie pomoże. A najpewniej ja sprzedam bo bawić się nie będę z nią. W zeszłym roku kupiłam innej firmy rodzicom i używałam jej podczas wyjazdu i działała jak trzeba a ta non stop problem i stres. Mam w domu 3 koty i zostały w domu same. Co 2 dni mama podjeżdża do nich ale między tym chciałam patrzyć czy wszystko jest ok a się tylko denerwuje. Tak że już nikomu nie polecę jej.
Rekomendowane odpowiedzi