smutny_rzepak Opublikowano 6 Lipca 2023 Opublikowano 6 Lipca 2023 Mam pytanie dlaczego na moim telefonie Xiaomi redmi note 11 nie posiadam androida 13 oraz MIUI14? Według tego co pisze na internecie mój telefon powinien posiadać tą rzecz. Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 6 Lipca 2023 Opublikowano 6 Lipca 2023 Podeślij zrzut ekranu z informacji o telefonie, to pozwoli wyjaśnić tę kwestię. 1
smutny_rzepak Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2023 ProszeWysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka Podeślij zrzut ekranu z informacji o telefonie, to pozwoli wyjaśnić tę kwestię.ProszeWysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Masz wersję pod Orange. Musisz poczekać, aż Xiaomi wyda aktualizację dla Orange, albo przejść na zwykłego Globala lub wersję EEA samodzielnie.
smutny_rzepak Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Masz wersję pod Orange. Musisz poczekać, aż Xiaomi wyda aktualizację dla Orange, albo przejść na zwykłego Globala lub wersję EEA samodzielnie.Hmm tylko sprawa że ja nie jestem w Orange oraz jak przejść Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka Masz wersję pod Orange. Musisz poczekać, aż Xiaomi wyda aktualizację dla Orange, albo przejść na zwykłego Globala lub wersję EEA samodzielnie.Kiedyś byłem w Orange ale teraz ja jestem w playWysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Najlepiej byłoby odblokować bootloader i wgrać odpowiedni ROM przez MiFlash. Niestety odblokowanie bootloadera potrwa tydzień.
smutny_rzepak Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Najlepiej byłoby odblokować bootloader i wgrać odpowiedni ROM przez MiFlash. Niestety odblokowanie bootloadera potrwa tydzień.Okej dzięku przeczytam czym to wszystko jest i możliwe że zrobieWysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka
pawel789 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Ja zmieniłem rejon na Szwajcaria i dostałem od razu aktualizację.
Rekomendowane odpowiedzi