illu Opublikowano 1 Lipca 2023 Opublikowano 1 Lipca 2023 Po instalacji miui 14 na telefonie (wcześniej wersja 13 global) nie działają mi widżety na ekranie. Gdy chcę jakiś dodać, czy je przeglądam - mam na dole ekranu komunikat - nie udało się pobrać. Ktoś ma taki problem albo wie jak go rozwiązać ???
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Lipca 2023 Opublikowano 1 Lipca 2023 Spróbuj wejść w aplikację Motywy i nadać jej uprawnienia, potem wrócić do tego menu.
0 illu Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Opublikowano 1 Lipca 2023 Wszystkie uprawnienia włączone - nie pomogło, dodatkowo gmail nie pobiera mi załączników, czy to pdf czy obraz więc chyba coś z pobieraniem. Sprawdzałem na danych komórkowych i na wifi - to samo. Internet dziła strony, facebook itp się ładują.
0 illu Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Opublikowano 1 Lipca 2023 Jak tak teraz myślę to jak po instalacji chciałem skorzystać z aplikacji przenoszenie danych przez hotspot wifi to telefony mi się łączyły ale rozłączały od razu i nie mogłem tego zrobić. Na wersji global przenoszenie działało bez problemu. Wszystko by wskazywało na jakiś problem z transmisja w widżetach gmailu i przenoszeniu danych.
0 illu Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Opublikowano 1 Lipca 2023 2 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Spróbuj wejść w aplikację Motywy i nadać jej uprawnienia, potem wrócić do tego menu. jakieś inne pomysły?? Czy ustawienia fabryczne pomogą ??
0 MartInR Opublikowano 26 Stycznia 2025 Opublikowano 26 Stycznia 2025 Podbijam temat, mam taki sam problem na HyperOS. Czy jest sposób na rozwiązanie tego problemu bez powrotu do ustawień fabrycznych. Dodam, że motywy nie mają nic w uprawnieniach aplikacji motywy.
Pytanie
illu
Po instalacji miui 14 na telefonie (wcześniej wersja 13 global) nie działają mi widżety na ekranie.
Gdy chcę jakiś dodać, czy je przeglądam - mam na dole ekranu komunikat - nie udało się pobrać.
Ktoś ma taki problem albo wie jak go rozwiązać ???
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi