pier93 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Witam Tak jak aktualizacja do 12 tak teraz i aktualizacja do 13 nie przebiega pomyślnie. Nie mogę pobrać aktualizacji cały czas jest 0% Co mogę zrobić w tej sytuacji?
0 Adam Błażejewski Opublikowano 25 Czerwca 2023 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Następnym razem bardziej szczegółowo opisuj swój problem, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony on do kosza.
0 Master Opublikowano 27 Czerwca 2023 Opublikowano 27 Czerwca 2023 jak nie idzie z updatera to zawsze można pobrać paczkę ręcznie z głównego lub alternatywnego serwera ... ostatnio updater działa nieźle - choć bywało z tym różnie (zatrzymywanie się przy postępie czy brak miejsce kolejce) tak więc może to tylko chwilowy problem ... (przed pobraniem też dobrze się upewnić czy jest miejsce w pamięci na paczkę bo waży całkiem sporo ... ponad 4y GB ...) niby detal ale można przeoczyć ... 🙃 powodzenia ...
Pytanie
pier93
Witam
Tak jak aktualizacja do 12 tak teraz i aktualizacja do 13 nie przebiega pomyślnie.
Nie mogę pobrać aktualizacji cały czas jest 0%
Co mogę zrobić w tej sytuacji?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi