lukasz.grzegorczyk1991 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Cześć! Mam problem z moim telefonem, a mianowicie podczas obstukania telefonu z tyłu na wysokości aparatu telefon się uruchamia ponownie. Czy ktoś z Was wie co z tym zrobić? Może jest jakieś ustawienie które resetuje telefon poprzez jakiś dotyk? Z góry dzięki za wszelkie sugestie. Pozdrawiam Łukasz
langolier Opublikowano 25 Czerwca 2023 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Jeśli reaguje na gwałtowne wstrząsy (stuki) a na dotyk nie, to raczej coś w środku a nie ustawienia.....
lukasz.grzegorczyk1991 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2023 No właśnie się zastanawiam nad tym czy z salonu w ramach abonamentu będą w stanie mi ten telefon naprawić, czy reklamacja takie kwestie obejmuje. Jak sądzisz?
langolier Opublikowano 25 Czerwca 2023 Opublikowano 25 Czerwca 2023 (edytowane) Jeśli obowiązuje gwarancja to na pewno możesz próbować pójść tą drogą albo rejkomią. Można przez salon ale oni i tak odeślą do serwisu producenta. I teraz wszystko zależy od tego co oni stwierdzą... Jeśli nie masz gwarancji/rejkomii, to ..... zwykły serwis pozostaje. Edytowane 25 Czerwca 2023 przez langolier
lukasz.grzegorczyk1991 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2023 Gwarancja jest, stąd pewnie udam się do salonu i zobaczymy co mi powiedzą. Dzięki za szybkie odpowiedzi, czyli musi być to kwestia mechaniczna.
Netoper Opublikowano 26 Czerwca 2023 Opublikowano 26 Czerwca 2023 Na 100% usterka fizyczna, np może być jakieś luźnawe złącze, a może być i pęknięcie ścieżki na płycie.Jest gwarancja to pchaj na gwarancję, tylko najpierw porób sobie kopie , bo wszystko zostanie skasowane.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi