Skocz do zawartości
  • 0

Wolne ładowanie

Pytanie

Opublikowano

jak w temacie, telefon ma 2 miesiące  ogólnie wszystko ok, ale oststnio przestał szybko ładować. Ładowarka 120w a ładuje jak mu się chce, raz prądem 10w, 20w, 31w, 65w. Głownie dla szybkiego ładowania kupiłem ten telefon, ktoś coś? ładowarka oryginalna, przewód także, wejście usb czyste  

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

wskazanie w W to nie prąd tylko moc (prąd x napięcie) ja bym proponował zainstalować apke accubattery, rozładować fona do zera i podłączyć do ładowania - tam będzie pokazana w tej apce aktualna moc ładowania (też prąd oczywiście) - no i zobaczyć jak to wygląda w praktyce ... ewentualnie potem, jeśli jest taka możliwość, sprawdzić na innej ładowarce (kabelek z zestawu jeśli był takowy to raczej mała szansa że coś z nim nie tak ...) problemem może być tak ładowarka jak i elektronika telefonu ... tu zostaję tylko metoda eliminacji ... w ostateczności zmienić ładowarkę albo telefon na gwarancję ...

• 0
Opublikowano

Master dzięki za podrzucenie nazwy aplikacji, bardzo dobra nawet opłaca się wersja PRO, mnóstwo informacji, o których nie miałem pojęcia.Thanks.

• 0
Opublikowano
35 minut temu, kris68 napisał(a):

Master dzięki za podrzucenie nazwy aplikacji, bardzo dobra nawet opłaca się wersja PRO, mnóstwo informacji, o których nie miałem pojęcia.Thanks.

spoko - to jedna z najlepszych tego typu i nawet wersji darmowej jest świetna 🙃