Chojr4k Opublikowano 16 Czerwca 2023 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć jak sobie z tym poradzić. Mam zegarek huawei Watch fit 2 i nie dostaje powiadomień bo telefon blokuje aplikacje. Da się to jakoś wyłączyć ?
FromWP Opublikowano 16 Czerwca 2023 Opublikowano 16 Czerwca 2023 24 minuty temu, Chojr4k napisał(a): Da się to jakoś wyłączyć ? Możesz spróbować. Ustawienia, dodatkowe ustawienia, ułatwienia dostępu, pobrane aplikacje i tam moze być apka huawei której trzeba na to zezwolić.
Chojr4k Opublikowano 17 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2023 7 godzin temu, FromWP napisał: Możesz spróbowaÄ. Ustawienia, dodatkowe ustawienia, uÅatwienia dostÄpu, pobrane aplikacje i tam moze byÄ apka huawei której trzeba na to zezwoliÄ. Niema jej w tych ustawieniach
Adam Błażejewski Opublikowano 17 Czerwca 2023 Opublikowano 17 Czerwca 2023 W ustawieniach aplikacji Huawei wyłącz oszczędzanie baterii. Nadaj wszystkie uprawnienia i zablokuj ją w pamięci RAM.
Samel Opublikowano 12 Września 2024 Opublikowano 12 Września 2024 Na urządzeniu z Androidem otwórz aplikację Ustawienia. Kliknij Aplikacje. Kliknij aplikację, dla której chcesz włączyć ustawienie z ograniczonym dostępem. Wskazówka: jeśli nie możesz jej znaleźć, najpierw kliknij Wyświetl wszystkie aplikacje lub Informacje o aplikacji. Kliknij Więcej Zezwól na ustawienia z ograniczonym dostępem. Postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie. Mi pomogło wszystko działa
Rekomendowane odpowiedzi