tomekcz992 Opublikowano 24 Maja 2023 Opublikowano 24 Maja 2023 (edytowane) Cześć, Posiadam Xiaomi redmi note 9 pro wersja 12.5.4.0 Musiałem oddać telefon do serwisu bo padł mi głośnik od rozmów- czyli ustawienia fabryczne. Po otrzymaniu telefonu z powrotem głośnik działa, ale nie moge włączyć panelu bocznego. Ustawienia->Specjalne funkcje i tu właśnie brak opcji panel boczny. Dodatkowo w wiadomościach nie moge przypiąć jednego rozmówcy aby był zawsze na samej górze. Co może byc tego przyczyną?? Dzięki za pomoc Edytowane 24 Maja 2023 przez tomekcz992
Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Maja 2023 Opublikowano 24 Maja 2023 Masz na pewno tę wersję, o której wspominasz? Możliwe, że w serwisie po wymianie głośnika zainstalowali Ci także nowszy soft. Ewentualnie mógł się zaktualizować Panel sterowania, możesz spróbować odinstalować jego aktualizacje.
tomekcz992 Opublikowano 25 Maja 2023 Autor Opublikowano 25 Maja 2023 Jak mogę cofnąć tą aktualizacje? Ewentualnie sprawdzić
Netoper Opublikowano 25 Maja 2023 Opublikowano 25 Maja 2023 Trzeba odblokować bootloader i wgrać na czysto wersję romu która Ci pasowała.Jak to zrobić to są gotowe poradniki w dziale tutoriale.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
tomekcz992 Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Opublikowano 31 Maja 2023 Zaktualizowałem wszystkie aplikacje systemowe(tak nazywa się to w ustawieniach) to już mam panel boczny. Nadal nie mam możliwości przypinania kontaktu w wiadomościach.
DominikaC Opublikowano 10 Marca 2024 Opublikowano 10 Marca 2024 Hej. Czy może mi ktoś pomóc? W pewnym momencie w panelu bocznym usunęła mi się funkcja "Odtwarzaj wideo przy wyłączonym ekranie”. Można to jakoś odzyskać?
Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Marca 2024 Opublikowano 10 Marca 2024 Tak. Odinstaluj aktualizację aplikacji Panel sterowania.
DominikaC Opublikowano 11 Marca 2024 Opublikowano 11 Marca 2024 Odinstalowałam i teraz w ogóle nie mam paska bocznego. To nie o to chodziło... Pomocy... Jakieś sugestie?
Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Marca 2024 Opublikowano 11 Marca 2024 Pasek jest, tyle że wyłączony. Musisz go włączyć w ustawieniach (chyba że Redmi Note 8 Pro to tak stary telefon, że go nie ma, w co wątpię). Jeśłi jednak nie ma nigdzie ustawień tego paska, to musisz zainstalować aktualizację aplikacji Panel sterowania z apkmirror (tylko musiałaby być nie nowsza niż 8.7.4-240103.1.1).
Rekomendowane odpowiedzi