AJakisChlop Opublikowano 17 Maja 2023 Opublikowano 17 Maja 2023 Witam Serdecznie. Mam pytanko, na które BYĆ MOŻE ktoś z Was mi będzie potrafił odpowiedzieć, lub chociaż podpowiedzieć. Do rzeczy. W ubiegłym roku w lipcu bylem na rybkach, i wpadł mi do rzeki w miejscu w którym był mocny nurt, i 4 razy wchodziłem, nogami macałem aż po 1,5h go znalazłem i wyciągnąłem z wody. Miałem do domu jakieś 2km, więc od razu pojechałem wrzuciłem z ryż. No ale młody, głupi podkusiło mnie coś włączyć go po 2h... Zapalił się wyświetlacz i od razu zgasł. Dzwięki natomaist słychać normalnie, jak go naładowałem to budzik mi się przez 2 tygodnie włączał i do dziś jak go naładuje to normalnie dzwięki słychać, ale ekran czarny, żadnych wibracji nic nie czuć. I pytanie brzmi, czy jest sens zamawiać wyświetlacz i próbować go robić? Zaznacze, że wujek majsterkowicz wymieniłby mi to za darmo, więc płaciłbym za sam wyświetlacz. Z góry dziękuje za odpowiedź, i wszystkiego dobrego życzę. Pozdro.
marcin19883 Opublikowano 17 Maja 2023 Opublikowano 17 Maja 2023 Po takim kontakcie z wodą telefon do wyrzucenia. Tam wszystko skorodowało już pewnie. Może jakieś zwarcie.
Rekomendowane odpowiedzi