kocur75 Opublikowano 16 Maja 2023 Opublikowano 16 Maja 2023 Czy w T-mobile będzie hulać VOLTE i VOWIFI? na 13pro podobno hula ale on ma polską dystrybucję.
erem Opublikowano 16 Lipca 2023 Opublikowano 16 Lipca 2023 Jezeli to ta ikonka HD na pasku przy LTE to u mnie jest praktycznie caly czas. Dzwiek z rozmow jest czysty. Dystrybucja chinska, siec heyah (T-Mobile)
dudijack Opublikowano 25 Lipca 2023 Opublikowano 25 Lipca 2023 Hmmmm u mnie w wersji chińskiej (xiaomi13) w Orange pomimo włączenia VoLte i VoWifi funkcje nie działają.Wysłane z mojego 2112123AG przy użyciu Tapatalka
mati1342 Opublikowano 26 Lipca 2023 Opublikowano 26 Lipca 2023 Witam, posiada ktoś z was wersję Ultra? Jak się sprawia, gdzie kupiliście, co z obsługą pasm naszych sieci, obsługa e-sim?Pozdrawiam Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka
erem Opublikowano 26 Lipca 2023 Opublikowano 26 Lipca 2023 Tak, mam Ultra. Z TradingShenzhen, problemów z LTE nie stwierdziłem (mimo braku pasma B20), nawet na terenach wiejskich. Nie używam e-sim. Ze swojej strony polecam.
Rekomendowane odpowiedzi