Skocz do zawartości
  • 0

Problem z połączeniami.

Pytanie

Opublikowano

Witam. Posiadam redmi 9c NFC. Mam problem z połączeniami przychodzącymi. Ktoś do mnie dzwoni trzy razy a ja mam tylko jedno połączenie nieodebrane. W historii połączeń tez widnieje jedno połączenie przychodzące. Zdarza się to bardzo często. Jaki może być tego powod? 

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Play jest niezwykle nierówną siecią, a na wsi i w małych miastach bardzo źle funkcjonuje.

W mojej lokalizacji anteny Playa są ok. 100 m ode mnie, a i tak potrafili gubić SMSy, czy oferować tak żenujące transfery danych, że nawet wstyd o tym mówić.

Proponuję składać reklamacje i to do skutku.

• 0
Opublikowano

Dzwoniłam do Play. Żeby sprawdzili rejestr połączeń. Pan mówi że owszem były trzy połączenia przychodzące do mnie które są nieodebrane. A mój telefon w historii połączeń pokazuje tylko jedno.

• 0
Opublikowano

Miałem z tą siecią tyle kłopotów, że oni obrzydli mnie, a im składane przeze mnie reklamacje, ale po x reklamacjach składanych w salonie Play, wszystko poza sinusoidalnym transferem wróciło do jakiejś tam normy, choć początkowo sugerowali uszkodzenie telefonu, czy podobne banialuki.

U nich na terminalu mogą być ślady pośredniczenia w trzech połączeniach, co nie jest tożsame z tym, że wszystkie one docierały do Twojego telefonu.

• 0
Opublikowano

To teraz pytanie za 100 punktów. Jak sprawdzić czy to połączenie dotarło na mój telefon. ?

Osoba dzwoniąca twierdzi że był normalny sygnał połączenia.