Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Wątek poświęcony najnowszej dostępnej aktualizacji dla telefonu Xiaomi 13 (nazwa kodowa fuxi). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_FUXI_V14.0.23.0.TMCCNXM_v14-13.zip/download ROM można zainstalować zarówno poprzez recovery, jak i przez Fastboot - poradnik tutaj. Proszę o kulturalną dyskusję, dotyczącą przede wszystkim tematyki tego wątku.
marek3112 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 (edytowane) Zmianę oprogramowania na wersję xiaomi.eu rozpocząłem od poprzedniej wersji. Obecnie używam wersji powyższej i mam cały czas problem z ubijaniem aplikacji po kilku, może kilkunastu minutach od użycia aplikacji. Dotyczy ona aplikacji takich jak np. Whatsapp, Inpost. W powyższych aplikacjach mam: - zaznaczone kłódki (przy wywoływaniu ostatnich aplikacji) - zużycie energii mam zmienione z domyślnego na pierwszą opcję(bez ograniczeń), gdzie nie powinna aplikacja być ubijana. - wyłączyłem aplikację com.miui.powerkeeper Nie jest to kwestia wyświetlania samych powiadomień, ponieważ jak ktoś wysyła mi wiadomość na whatsappie to nie ma informacji, że wiadomość do mnie dotarła. Edytowane 21 Kwietnia 2023 przez marek3112
Kacper Skrzypek Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Włączyłeś autostart dla tych aplikacji?
marek3112 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Tak wszystkie te aplikacje mają aktywny autostart.
wojted Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Może coś nie tak jest w ustawieniach Powiadomień?Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka
marek3112 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Powiadomienia wszystkie włączone. Przejrzałem mnóstwo postów z różnych for nim napisałem ten temat. Ktoś może używa tego softu i może potwierdzić lub zaprzeczyć że tak się dzieje?
adrian.adrian93 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zauważyłem już na poprzedniej wersji, że często powiadomienia na Messenger przychodzą podwójnie, z opóżnieniem. A te z Whatsappa zdażyło się że wcale dopiero jak go otwieram to widze ze ktos napisał. Ale tak sie nie dzieje zawsze. Czasem jest ok
marek3112 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Mam identycznie. Wygląda, że to problem po stronie oprogramowania.
Rekomendowane odpowiedzi