Pałek Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Cześć, mam problem z Xiaomi 10 pro. Chodzi o to że podczas oglądania YouTube telefon zmienia kolory na czarno-białe tak samo podczas oglądania filmów z galerii. Jak wyłączę film to kolory wracają. Nie mogę dojść jak to naprawić. Pomocy!
Master Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 12 minut temu, Pałek napisał(a): Cześć, mam problem z Xiaomi 10 pro. Chodzi o to że podczas oglądania YouTube telefon zmienia kolory na czarno-białe tak samo podczas oglądania filmów z galerii. Jak wyłączę film to kolory wracają. Nie mogę dojść jak to naprawić. Pomocy! zobacz ten wątek na rededicie - chyba dotyczy tego co opisałeś ... https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comments/xzhsbp/video_apps_black_and_white/
Pałek Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Nie mogę znaleźć nic takiego w ustawieniach...
Master Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, Pałek napisał(a): Nie mogę znaleźć nic takiego w ustawieniach... no ja u siebie na mi 11 też nic takiego nie mam ... ale z tego co tam pisali i co rozwiązało problem to dotyczy jakiegoś filtru b/w ... ogólnie ten toolbox chyba już nie funkcjonuje jako taki w nowych wersjach miui ... z tego co znalazłem w necie to może też być związane z trybem ciemnym ... jak masz go włączonego to wyłącz i zobacz co będzie ... a i jeszcze możesz te ustawienia zobaczyć - w załączeniu - poprzestawiaj tam co nieco ... szczególnie korekcja i inwersja ... nic innego nie widzę w ustawieniach co może pomóc ... Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez Master
Pałek Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2023 3 godziny temu, Master napisał(a): no ja u siebie na mi 11 też nic takiego nie mam ... ale z tego co tam pisali i co rozwiązało problem to dotyczy jakiegoś filtru b/w ... ogólnie ten toolbox chyba już nie funkcjonuje jako taki w nowych wersjach miui ... z tego co znalazłem w necie to może też być związane z trybem ciemnym ... jak masz go włączonego to wyłącz i zobacz co będzie ... a i jeszcze możesz te ustawienia zobaczyć - w załączeniu - poprzestawiaj tam co nieco ... szczególnie korekcja i inwersja ... nic innego nie widzę w ustawieniach co może pomóc .. Niestety ale u mnie nic nie zmienia
Master Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 17 minut temu, Pałek napisał(a): Niestety ale u mnie nic nie zmienia no to w systemie jako takim już nic się nie ustawi ... w opcjach programisty też nic nie ma pod tym kątem ... może ktoś coś jeszcze sensownego doradzi - w wolnej chwili poszukam jeszcze informacji w necie ... to wrzucę
Pałek Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2023 40 minut temu, Master napisał(a): no to w systemie jako takim już nic się nie ustawi ... w opcjach programisty też nic nie ma pod tym kątem ... może ktoś coś jeszcze sensownego doradzi - w wolnej chwili poszukam jeszcze informacji w necie ... to wrzucę Super dzięki i czekam
Kacper Skrzypek Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 6 godzin temu, Pałek napisał(a): Chodzi o to że podczas oglądania YouTube telefon zmienia kolory na czarno-białe tak samo podczas oglądania filmów z galerii. Jak wyłączę film to kolory wracają. Nie mogę dojść jak to naprawić. Pomocy! Nie masz włączonego Paska narzędzi wideo, a w nim trybu czarno-białego?
Master Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, Pałek napisał(a): Super dzięki i czekam to co pisał pan Kacper to się nazywa pasek boczny - najszybciej to włączyć to wejsc w panel ustawień i tam wpisać "pasek boczny" albo wejść normalnie przez dodatkowe ustawienia - pływające okno - pasek baczny - tam w ustawieniach można dać żeby pokazywał się przy uruchamianiu plików video i w stylach mamy różne ustawienia co do efektów nakładanych na obraz ... jeśli tam jest zaznaczony tryb b/w to by rozwiązało Twój problem - warto spróbować Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez Master
Rekomendowane odpowiedzi