Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Czy działa wam synchronizacja alarmów z telefonem. U mnie mimo włączenia tej funkcji zegarek nie wibruje.

Screenshot_2023-03-30-08-34-06-808_com.xiaomi.wearable.jpg

Edytowane przez Mariusz1975
  • Mariusz1975 zmienił(a) tytuł na Synchronizacja alarmów z telefonem Xiaomi watch s1 active
Opublikowano (edytowane)

Czy to może być wina zegarka, sprawdzone na 3 różnych telefonach i nie działa. Budzik się w telefonach włącza, a w zegarku nie. Ręcznie w zegarku alarmy można włączyć, nie działa tylko synchronizacja z telefonami.

Opublikowano

Może spróbować przywrócenia do ustawień fabrycznych w zegarku, tylko jeśli coś poważniejszego w nim klękło to żeby nie było problemu z ponownym sparowaniem.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Zastanawiam się nad zwrotem, przywracałem ustawienia fabryczne, nic się nie zmieniało. Aplikacje testowałem na różnych telefonach z deinstalacją, na jednym była starsza wersja mi fitness. Smartwatch ma 3 dni,.

Opublikowano (edytowane)

Zmieniłem zegarek na inną firmę. Byłem w sklepie i  sparowałem mój telefon z zegarkiem z wystawy, funkcja nie działała. Wygląda na to że dołożyli funkcję która nie działa.

Opublikowano

Synchronizacja alarmów działa w 100%. Jedynie co trzeba to zastosować się do instrukcji gdzie pisze ,że zegarek i telefon muszą być cały czas połączone. Sprawdzone, działa. 

Screenshot_2023-04-02-21-19-35-818_com.xiaomi.wearable-edit.jpg

Opublikowano (edytowane)

Mi nie działał i w sklepie też nie działał, wiec nie zawsze to działa, zegarek i telefon były połączone, zegarek w sklepie był świeżo po sparowaniu. W tym samym czasie znajdź mój telefon, połączenia przychodzące, powiadomienia działały. Nawet jak dodałem alarmy do powiadomień to wyskakiwał komunikat o włączeniu alarmu za minutę ale sam alarm się nie włączał. Jak mają być inaczej połączone?

• 2 miesiące temu...