rusiadek Posted March 26 Share Posted March 26 (edited) Ciekawi mnie, dlaczego na Redmi 9a jest już aktualizacja OTA z androidem 11, a na Redmi 9c nfc jest z tym taki problem. Są to telefony z tej samej półki o podobnych parametrach. Czy naprawdę nikt nie potrafi tego zrobić czy to brak chęci? Edited March 26 by rusiadek Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted March 26 Share Posted March 26 34 minuty temu, rusiadek napisał(a): Czy naprawdę nikt nie potrafi tego zrobić czy to brak chęci? No czekamy. Śmiało rób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusiadek Posted March 26 Author Share Posted March 26 4 godziny temu, brawo napisał(a): No czekamy. Śmiało rób. Gdybym to potrafił to nie pracowałbym za 4000 tys., tylko za 40000, jak ci udający programistów z Xiaomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted March 26 Share Posted March 26 3 godziny temu, rusiadek napisał(a): Gdybym to potrafił to nie pracowałbym za 4000 tys To sporo. 4 miliony to fajny pieniądz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 26 Share Posted March 26 To pytanie to powinieneś zadać bezpośrednio do Xiaomi, bo tu na forum to nikt od nich nie zagląda.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusiadek Posted March 27 Author Share Posted March 27 16 godzin temu, brawo napisał(a): To sporo. 4 miliony to fajny pieniądz. Mój błąd. Albo 4 zera albo tys. 11 godzin temu, Netoper napisał(a): To pytanie to powinieneś zadać bezpośrednio do Xiaomi, bo tu na forum to nikt od nich nie zagląda. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka A jakiś kontakt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 27 Share Posted March 27 https://www.mi.com/global/support/contactEwentualnie prosto do siedziby głównej.https://cdn.cnbj0.fds.api.mi-img.com/b2c-data-mishop/63ba4b56717e.htmlWysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusiadek Posted March 29 Author Share Posted March 29 Napisałem do polskiego oddziału - odpowiedź "czekać na cud" Z oddziału francuskiego natomiast dostałem: Bonjour, Nous faisons suite à votre e-mail du 27 Mars 2023. Nous vous invitons à consulter le lien ci-après pour installer la mise à jour vers la dernière version MIUI compatible avec le mobile en question. https://c.mi.com/fr/post/12991 Nous vous remercions et restons disponibles pour d'autres informations. Co wskazuje, że Xiaomi nie potrafi zrobić MIUI 12.5 OTA, a bierze się już za MIUI 13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 29 Share Posted March 29 Nikt oprócz centrali Xiaomi nie na wiedzy dlaczego tak a nie inaczej działają.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusiadek Posted March 29 Author Share Posted March 29 Chodzi mi o link, który od nich dostałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 29 Share Posted March 29 Z centrali dostałeś linka?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusiadek Posted March 29 Author Share Posted March 29 Nie z centrali, tylko : [email protected] czyli oficjalny serwis na Francję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 29 Share Posted March 29 No ale oni też nie tworzą oprogramowania, i też nie mają wpływu na cykl wydawniczy.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusiadek Posted March 29 Author Share Posted March 29 Na chiński nawet translator zbuntował się, jak kazałem mu przetłumaczyć. Myślałem, że serwis bierze dane z pewnych źródeł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 30 Share Posted March 30 Hehe, jedyne pewne źródło to centrala, i wątpię żeby się dzieliła informacjami typu - dlaczego jedne modele wspieramy a inne porzucamy.Kolejna sprawa - oficjalne serwisy.To nie ludzie z Xiaomi w nich siedzą tylko najczęściej jest to po prostu najzwyklejsza firma z którą Xiaomi podpisało umowę na pewne zabiegi, usługi i nie wtajemniczają ich w swoją politykę .Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dybek0 Posted March 31 Share Posted March 31 https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/angelica/stable/V12.5.3.0.RCSMIXM/ A to nie jest ten ROM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts