zientas Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Witam, nasz informatyk wymyślił zmiany hasła do poczty którą mamy na google co miesiąc. jak to mienić w telefonie, tak aby nie usuwać konta a potem zakładać jeszcze raz. w ustawieniach konta nie ma opcji zmiany hasła zientas
0 ZduneX25 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zmieniasz na kompie, potem na telefonie wywalil błąd logowania, podasz nowe i po sprawie.
0 fredek7 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Jak zmieni się hasło to na telefonie będzie krzyczeć o zły haśle do konta i będzie opcja ponownego zalogowania do konta google.
0 ZduneX25 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 No ja zmieniałem hasło, bo miałem rzekome ataki to jak włączyłem potem wifi to wyskoczył błąd, w którejś aplikacji Google (chyba gamilu), podałem nowe i działało jak wcześniej. To było jakoś 3 miesiące temu.
Pytanie
zientas
Witam,
nasz informatyk wymyślił zmiany hasła do poczty którą mamy na google co miesiąc.
jak to mienić w telefonie, tak aby nie usuwać konta a potem zakładać jeszcze raz.
w ustawieniach konta nie ma opcji zmiany hasła
zientas
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi