Siwariusz Opublikowano 16 Stycznia 2023 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Cześć, Mam ustawioną synchronizacją historii połączeń w chmurze Xiaomi. Kiedyś miałem tak, że miałem całą historię kilka lat do tyłu. Teraz mam tylko na niecałe 2 miesiące. Wie ktoś o co może chodzić?
brawo Opublikowano 16 Stycznia 2023 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Poczekaj momencik, odpalam szklaną kulę.
Kacper Skrzypek Opublikowano 16 Stycznia 2023 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Sprawdź na stronie https://i.mi.com/sms/h5#/full/phonecall, czy masz tę pełną historię (więcej niż 2 miesiące). Jeśli tak, to będzie można wykluczyć to, że dane w Chmurze zaginęły.
Siwariusz Opublikowano 16 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2023 @brawo Byłbym wdzięczny, ja niestety takowej nie posiadam. @Kacper Skrzypek W chmurze dotarłem do 29.01.2021 dalej mi się nie chciało przewijać. Historia na telefonie kończy się 21.10.2022. Szukałem gdzie się da w Internecie i w ustawieniach telefonu. Nic ciekawego nie znalazłem.
Kacper Skrzypek Opublikowano 16 Stycznia 2023 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Próbowałeś wyłączyć synchronizację historii połączeń w ustawieniach Chmury Xiaomi i ją włączyć?
Siwariusz Opublikowano 16 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2023 Z smsami jest wszystko ok, ostatni mam z 25.03.2016 a to mój 4 telefon Xiaomi. Wygląda na to że jest historia od samego początku. @Kacper Skrzypek Tak, teraz dokładnie nie pamiętam, ale możliwe, że wysypało się jak przeszedłem na POCO X3. W dniu 16.01.2023 o 20:46, Kacper Skrzypek napisał(a): Próbowałeś wyłączyć synchronizację historii połączeń w ustawieniach Chmury Xiaomi i ją włączyć? Tak, nic nie pomaga.
Rekomendowane odpowiedzi