Balcerz Posted January 13 Share Posted January 13 Witam serdecznie,jestem nowy GTR4 kupiłem miesiąc temu do treningów.Problem jest taki że na bieżni wynik jest kompletnie z du..y,kiedy mam tętno powiedzmy około 140 to na zegarku jest 100 albo 90,no masakra,pasek dopięty.wchodzę na rower treningowy i na zegarku jest mniej więcej tak samo,gra gitara,miał ktoś coś takiego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak131 Posted January 14 Share Posted January 14 13 godzin temu, Balcerz napisał(a): Witam serdecznie,jestem nowy GTR4 kupiłem miesiąc temu do treningów.Problem jest taki że na bieżni wynik jest kompletnie z du..y,kiedy mam tętno powiedzmy około 140 to na zegarku jest 100.. Miałem 4 różne zegarki / opaski i pokazywały dobrze tętno z nadgarstka jak siedziałem na kanapie oraz z du..y jak tętno było mierzone w ruchu. https://support.apple.com/pl-pl/HT207941#heartrate Ale są też osoby w miarę zadowolone z pomiaru. Polar na klatce vs fenix 7 vs GTR4 (wykres). P.S. Szkoda, że nie można wyłączyć tętna podczas aktywności gps. Zegarek na wycieczce w górach wytrzymywał by z dwa razy dłużej. Apple w swoim zegarku, taką opcję udostępniło. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balcerz Posted January 14 Author Share Posted January 14 Dzisiaj ogoliłem łapę,zapiąłem wyżej zegarek,o kilka centymetrów i zaczęło w końcu działać,tylko to był trucht,co bedzie przy szybszym biegu,trzeba przetestować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts