Jump to content

RN9P stockowa aplikacja aparat

Ciutniak

Recommended Posts

Witam.

Pytanie mam odnośnie aplikacji aparat, czy u was użytkowników note 9 pro także jak ustawi się tryb HDR na stałe lub na auto to po wyjściu z apki się wyłącza ? Tryb AI czy też dynamiczne zdjęcia tak nie mają , albo włączony albo nie i ta opcja się zapisuje ale HDR już nie , dodam że mam włączone zapamiętywanie ostatnich ustawień. 

Wiem że jakość zdjęć zostawia czasem wiele do życzenia , ale z włączonym hdrem są ładniejsze foty niż bez , a czasem chcąc zrobić zdjęcie nie zdążę go włączyć.

Zapamiętywanie ostatnich ustawień funkcjonuje jedynie dla ostatnio używanego aparatu, nie jego ustawień.

Wyczyść pamięć podręczną i dane aplikacji Aparat, następnie zresetuj wszystkie uprawnienia do domyślnych i sprawdź czy będzie gubiło ustawienia po ponownym przyznaniu uprawnień i uruchomieniu apki "na świeżo"

W chwili obecnej jestem na etapie formatu pełnego komy, chce sobie na nowo postawić system bo trochę go przycina xD Zobaczę po tym zabiegu jak i co bedzie działać. Dam znać po tym jak to będzie dalej z nim :D

Hehe , powiem nawet więcej , na Romie indonesia nie ma opcji ( albo ja tego nie mogę znaleźć) dynamiczne zdjęcia , na global czy xiaomi.eu jest, trochę szkoda bo robiąc zdjęcia synkowi korzystam z tego prawie zawsze 😂