Ciutniak Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Witam. Pytanie mam odnośnie aplikacji aparat, czy u was użytkowników note 9 pro także jak ustawi się tryb HDR na stałe lub na auto to po wyjściu z apki się wyłącza ? Tryb AI czy też dynamiczne zdjęcia tak nie mają , albo włączony albo nie i ta opcja się zapisuje ale HDR już nie , dodam że mam włączone zapamiętywanie ostatnich ustawień. Wiem że jakość zdjęć zostawia czasem wiele do życzenia , ale z włączonym hdrem są ładniejsze foty niż bez , a czasem chcąc zrobić zdjęcie nie zdążę go włączyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzczufFun Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Zapamiętywanie ostatnich ustawień funkcjonuje jedynie dla ostatnio używanego aparatu, nie jego ustawień. Wyczyść pamięć podręczną i dane aplikacji Aparat, następnie zresetuj wszystkie uprawnienia do domyślnych i sprawdź czy będzie gubiło ustawienia po ponownym przyznaniu uprawnień i uruchomieniu apki "na świeżo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciutniak Posted January 8, 2023 Author Share Posted January 8, 2023 W chwili obecnej jestem na etapie formatu pełnego komy, chce sobie na nowo postawić system bo trochę go przycina xD Zobaczę po tym zabiegu jak i co bedzie działać. Dam znać po tym jak to będzie dalej z nim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciutniak Posted January 8, 2023 Author Share Posted January 8, 2023 Dalej jest to samo nawet po formacie dodatkowo wgrałem sobie rom indonesja i tak samo jak było tak jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciutniak Posted January 9, 2023 Author Share Posted January 9, 2023 Hehe , powiem nawet więcej , na Romie indonesia nie ma opcji ( albo ja tego nie mogę znaleźć) dynamiczne zdjęcia , na global czy xiaomi.eu jest, trochę szkoda bo robiąc zdjęcia synkowi korzystam z tego prawie zawsze 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzczufFun Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Czy robiąc telefon "na nowo" przywracałeś kopie z chmury ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciutniak Posted January 10, 2023 Author Share Posted January 10, 2023 Nie mam kopi zapasowej 😉 jedynie mam zapisane notatki i pamięć kalendarza , ale jako takiej kopi z apkami i ustawieniami nie mam , nie robię 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts