MariiFit Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Band jest połączony z tel. W tel jest włączona lokalizacja. Opaska podczas włączania treningu daje znać o ustaleniu lokalizacji.Niestety później w notify nie mam mapki .Później w zepp też nie . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzczufFun Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Jak pewnie wiesz, opaska nie posiada wbudowanego modułu GPS. Korzysta z tego w telefonie co daje Ci podpowiedź, że problemem jest nie opaska, a sam telefon. Sprawdź ustawienia aplikacji czy nie ubija ci ich po jakimś czasie (oszczędzanie baterii) i czy masz pełny dostęp do lokalizacji (nie tylko "podczas korzystania) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariiFit Posted January 6, 2023 Author Share Posted January 6, 2023 Teraz wiem na pewno że najpierw trening trzeba zsynchronizować z oficjalną aplikacja zepp. Mapa jest i wszystkie dane .Później na notify . Lecz w tej drugiej mapy nie ma .Oficjalnie pomoc notify mówi że tak może być bo to nie jest synchronizacja taka jaka była wcześniej.Synchronizacja do strava z notify też nie daje mapy.Ale tak jak mówię wszystko jest na zepp.Ale dojdę jeszcze do tego .Chyba że może jakieś pomysły?Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Dziwna sprawa no bo to nie jest problem opaska/notify, tylko notify/lokalizacja telefon.Opaska nie ma GPSa więc aplikacje biorą info z samego telefonu.W uprawnieniach notify jest zezwolenie na dostęp do lokalizacji? No o oczywiście sam GPS w telefonie ma być załączony.Kolejna sprawa, może trzeba w samym notify uruchomić trening żeby apka zaczeła zbierac dane.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariiFit Posted January 6, 2023 Author Share Posted January 6, 2023 Pomoc dotyczy tej grafiki .Tylko że tych ustawień nie ma niestety w notify . Chyba że ja nie wiem gdzie . Telefon jest połączony z GPS inaczej nie byłoby mapy w zepp.Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts