Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Band jest połączony z tel. W tel jest włączona lokalizacja. Opaska podczas włączania treningu daje znać o ustaleniu lokalizacji.

Niestety później w notify nie mam mapki .

Później w zepp też nie .

Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jak pewnie wiesz, opaska nie posiada wbudowanego modułu GPS. Korzysta z tego w telefonie co daje Ci podpowiedź, że problemem jest nie opaska, a sam telefon.

Sprawdź ustawienia aplikacji czy nie ubija ci ich po jakimś czasie (oszczędzanie baterii) i czy masz pełny dostęp do lokalizacji (nie tylko "podczas korzystania)

Opublikowano

Teraz wiem na pewno że najpierw trening trzeba zsynchronizować z oficjalną aplikacja zepp. Mapa jest i wszystkie dane .
Później na notify . Lecz w tej drugiej mapy nie ma .
Oficjalnie pomoc notify mówi że tak może być bo to nie jest synchronizacja taka jaka była wcześniej.
Synchronizacja do strava z notify też nie daje mapy.
Ale tak jak mówię wszystko jest na zepp.

Ale dojdę jeszcze do tego .
Chyba że może jakieś pomysły?

Opublikowano

Dziwna sprawa no bo to nie jest problem opaska/notify, tylko notify/lokalizacja telefon.
Opaska nie ma GPSa więc aplikacje biorą info z samego telefonu.
W uprawnieniach notify jest zezwolenie na dostęp do lokalizacji? No o oczywiście sam GPS w telefonie ma być załączony.
Kolejna sprawa, może trzeba w samym notify uruchomić trening żeby apka zaczeła zbierac dane.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pomoc dotyczy tej grafiki .
Tylko że tych ustawień nie ma niestety w notify . Chyba że ja nie wiem gdzie . Telefon jest połączony z GPS inaczej nie byłoby mapy w zepp.740d2e3167e1abcf0acfb3244a5916ee.jpg