jarovssky Opublikowano 4 Stycznia 2023 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Siemka Ostatnio zauważyłem dosyć dziwną rzecz na telefonie Xiaomi Redmi Note 10 Pro. A mianowicie, Jak wejdę na FB. I wejdę w swój profil to jakby moje profilowe to w kole. Jest z lewej strony a nie na środku. Kiedyś już miałem taką samą sytuację ale jakoś samo jakby się naprawiło, Teraz znów to mam. Macie podobną sytuację? i wiecie jak ogarnąć te cholerne dymki mess?
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Stycznia 2023 Opublikowano 4 Stycznia 2023 (edytowane) 4 godziny temu, jarovssky napisał(a): A mianowicie, Jak wejdę na FB. I wejdę w swój profil to jakby moje profilowe to w kole. Jest z lewej strony a nie na środku. Kiedyś już miałem taką samą sytuację ale jakoś samo jakby się naprawiło, Teraz znów to mam. Macie podobną sytuację? Jeśli dobrze rozumiem, o co Ci chodzi, to nie jest bug... Tak ma być. 4 godziny temu, jarovssky napisał(a): i wiecie jak ogarnąć te cholerne dymki mess? To znaczy? Na nowszych Androidach, przynajmniej w Xiaomi, dymki Messengera są zastąpione przez implementację w Androidzie. Edytowane 4 Stycznia 2023 przez Kacper Skrzypek
brawo Opublikowano 4 Stycznia 2023 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Co to znaczy ogarnąć dymki? Mają być, czy nie? Jeśli nie, to trzeba wyłączyć w ustawieniach wyświetlanie nad innymi aplikacjami dla mesengera.
Rekomendowane odpowiedzi