ZduneX25 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Opublikowano 15 Grudnia 2022 29.000 patentów Xiaomi w jednej księdzeCzytaj dalej >
Master Opublikowano 15 Grudnia 2022 Opublikowano 15 Grudnia 2022 7 godzin temu, ZduneX25 napisał(a): 29.000 patentów Xiaomi w jednej księdze Czytaj dalej > a mówią że Chińczycy wszystko kopiują a tu proszę ... fajna ciekawostka ... tak myślę czy jak będę w końcu wymieniać mi11 (choć na razie nie widzę potrzeby bo bardzo fajny telefon - choć mam z nim trudne doświadczenia - z osobą od której go kupiłem mam teraz od kilkunastu miesięcy sprawę w sądzie ... jak działa u nas wymiar sprawiedliwości mógłbym książkę napisać bo to jest tragedia i koszmar w biały dzień - to trzeba samemu doświadczyć bo trudno byłoby w to uwierzyć przeciętnej normalnej osobie) to bardzo możliwe że zdecyduje się znowu wziąć ich sprzęt w tych nowych modelach nie bardzo mi się podoba ta przednia kamerka na środku paska - zdecydowanie wolę taki układ jak w mi11 - czyli z lewej strony w rogu a optymalnym rozwiązaniem byłaby podekranowa ... długo to już zapowiadają i jakoś ciężko się przyjmuje w praktyce
Rekomendowane odpowiedzi