kamilo92 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, Mam problem przy punkcie 4. instrukcji instalacji recovery...-nie mam takiej opcji jak poniżej opisana, gdzie znajdę ROOT ?? Zainstalowałem wcześniej pobieramy chiński rom dev w wersji 6.6.5.0 Uruchamiamy Flashify. Po informacji o braku root wychodzimy Przechodzimy na pulpicie do Security > Permissions > ROOT i zaznaczamy dostęp do root dla Flashify - Gdzie to znaleźć dokładniej ??? (Mi Note Pro) Dodam, że we flashify wybierając recovery image, program sie wiesza i cytując klasyka "h*j d*pa i kamieni kupa" :/ Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez kamilo92
Tomo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 dołączam się do prośby, mam ten sam problem.
kamilo92 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Tomo, problem rozwiązany Podaje niżej co należy zrobić: - wgrywamy rom dev, czyli :http://bigota.d.miui.com/5.7.31/miui_MINotePro_5.7.31_2e633e2b29_5.0.zip - wgrywamy TWRP - przez niego wgrywamy MIUI Polska (tutaj klikasz install, wybierasz zip file, i wskazujesz na paczkę) Cieszysz się jak ja xiaomi po polskiemu
Acid Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam, Mam problem przy punkcie 4. instrukcji instalacji recovery...-nie mam takiej opcji jak poniżej opisana, gdzie znajdę ROOT ?? Zainstalowałem wcześniej pobieramy chiński rom dev w wersji 6.6.5.0Uruchamiamy Flashify. Po informacji o braku root wychodzimyPrzechodzimy na pulpicie do Security > Permissions > ROOT i zaznaczamy dostęp do root dla Flashify - Gdzie to znaleźć dokładniej ??? (Mi Note Pro) Dodam, że we flashify wybierając recovery image, program sie wiesza i cytując klasyka "huj dupa i kamieni kupa" :/ To nie jest rom dev dlatego nie miałeś roota. Dev ma format wersji np 5.7.31 a tu masz Stable bez root. Wysłano z MI Note
Rekomendowane odpowiedzi