Nemo1212 Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 Zakupiłem używany oczyszczacz Mi2 poprzedni właściwie twierdzi ze u niego wszystko było OK. U mnie aplikacja go widzi, router wifi tez (mac adres urządzenia widoczny wśród urzadzen zalogowanych do wifi) lokalizacja przerabiana i PL i Chiny i zawsze na końcu pojawi się komunikat o przekroczonym czasie oczekiwania. Próbowałem już wszystkiego co znalazłem tu na forum. Próbowałem na dwóch telefonach i tablecie i wszędzie to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 A bardzo blisko routera próbowałeś? Czesto przy pierwszej konfiguracji trzeba mieć urządzenie bliko routera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemo1212 Posted December 19, 2022 Author Share Posted December 19, 2022 Żaden sposób nie pomaga. Urzadzenie łączy się z wi-fi bo widzę ze mac adres jest dopisany a dioda na oczyszczaczu informuje o połączeniu. Słyszałem ze to producent blokuje stare urządzenia żeby wymusić zakup nowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 A na wifi 2 4 próbujesz? Bo na 5 nie działają te sprzęty.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu TapatalkaEwentualnie spróbuj z telefonu zrobić hotspota.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemo1212 Posted December 23, 2022 Author Share Posted December 23, 2022 Wszystko. 2.4, robiłem hot spoty na telelfonie z Androidem i iOS. Nic nie pomaga. Oczyszczacz się łączy z wifi za każdym razem ale aplikacja i formuje o nieudanej próbie połączenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 Może poprzednik nie odpiął sprzętu że swojego konta .Chociaż wtedy raczej powinno wyskakiwać o tym info. (?)Jeszcze bym pokombinował z egzotycznymi regionami Brazylia Burkina Faso, po prostu na jakichś dziwolącznych regionach.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemo1212 Posted January 1, 2023 Author Share Posted January 1, 2023 Poprzedni właściciel usunął ze swojego konta urzadzenie. Twierdzi ze u niego się łączyło od nowości. Zmiana regionów również nie pomaga. Brak mi już pomysłów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts