Skocz do zawartości

Redmi Note 10 Pro - MIUI 13 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 13.0.15.0.SKFMIXM - Android 12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Redmi Note 10 Pro (nazwa kodowa: sweet).

Link do pobierania ROMu:

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv13/xiaomi.eu_multi_HMNote10Pro_V13.0.15.0.SKFMIXM_v13-12.zip/download

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

• Thanks 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć, czy tą aktualizację można wgrać z poziomu telefonu czyli system informacje o telefonie danej aktualizuj? Po kliknięciu w ikonkę aktualizuj w telefonie, wyświetla się informacja z generowaniem linku do pobrania, jednak telefon nie rozpoczyna pobierania. 

Opublikowano

Pytanie: czy jest możliwość aktualizacji aplikacji systemowej odpowiedzialnej za wyświetlanie centrum funkcji, tak aby był inny układ kontrolek i dodatkowo widget odtwarzanie muzyki itd? Żeby wyglądało to tak jak na załączniku?

c1de4cc3b802e935336eb16f8b9a0576.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ponieważ robiłem i tak rożne próby i miałem praktycznie czysty system to skusiłem się na aktualizacje OTA żeby zobaczyć czy aby działa. I faktycznie zadziałała miałem xiaomi.eu 13.0.12 a zaproponowało mi 13.0.15 będąc na Szwajcarii. Na razie nie mam odczuć co do samej pracy natomiast 2 kwestie.

@melloon o ile korzystam z nagrań o tyle nie korzystam z ich synchronizacji na codzien ale w ramach testu wlaczyłem na nowym 13.0.15 i dziala bez problemowo. Wiec podejrzewam ze albo masz juz za malo miejsca albo zobacz czy nie masz jakiegos wielkiego nagrania. Kiedys zdarzylo mi sie ze powiedzmy godzinna rozmowa zajela wyjatkowo duzo miejsca wiecej niz kazda inna godzinna rozmowa. No i taki klocek tez moze byc problemem w synchronizacji a nie potrafi go ominac.

@dzanas69 nie do konca jest taki sam jak na twoim screenie ale defacto te rzeczy co chciales sa choc troche inaczej. Ja mam inny problem - chcialbym wywalic a nie wiem jak ten wynalazek od muzyki

Screenshot_2023-01-26.jpg