Skocz do zawartości

Xiaomi Mi 10T / Pro / Redmi K30S Ultra - MIUI 13 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 13.0.7.0.SJDCNXM - Android 12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 10T / Pro / Redmi K30S Ultra (nazwa kodowa: apollo).

Link do pobierania ROMu:

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv13/xiaomi.eu_multi_HMK30SUltra_MI10T_V13.0.7.0.SJDCNXM_v13-12.zip/download

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

Opublikowano

O co chodzi z tą numeracją wersji aktualizacji softu? Ostatnią wersją była V13.0.10.0.SJDEUXM, teraz najnowszą jest 13.0.7.0.SJDCNXM? 😕

Opublikowano

Porownujesz Globala EEA do Xiaomi.eu tudzież wersji chińskiej, czyli dwie zupełnie inne rzeczy. Numeracja nie ma większego znaczenia, ta niby "starsza" wersja chińska może mieć nowsze zmiany niż wersja globalna i na odwrót.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzień dobry.

Do tej pory używałem wersji rozwojowych. W związku z zakończeniem ich rozwoju stwierdziłem, że wrócę na wersję stabilną.

Pobrałem ją z strony MIUI Polska i zainstalowałem. Po instalacji telefon cały czas się restartuje.

Wróciłem do wersji rozwojowej i wszystko działa prawidłowo.

Co jest nie tak?

Opublikowano

Jeśli instalujesz nie na "czysto", czyli bez wipe, to może się restartować. To, że została wydana później niż ostatnia beta nie oznacza, że kod dla stable jest nowszy w ogóle.

Możesz albo poczekać na nowe stable i próbować przejść bez czyszczenia, albo wgrać stable na czysto.

• 1 miesiąc temu...