Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Listopada 2022 Opublikowano 20 Listopada 2022 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 10T / Pro / Redmi K30S Ultra (nazwa kodowa: apollo). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv13/xiaomi.eu_multi_HMK30SUltra_MI10T_V13.0.7.0.SJDCNXM_v13-12.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
huzar Opublikowano 20 Listopada 2022 Opublikowano 20 Listopada 2022 O co chodzi z tą numeracją wersji aktualizacji softu? Ostatnią wersją była V13.0.10.0.SJDEUXM, teraz najnowszą jest 13.0.7.0.SJDCNXM? 😕
Kacper Skrzypek Opublikowano 21 Listopada 2022 Autor Opublikowano 21 Listopada 2022 Porownujesz Globala EEA do Xiaomi.eu tudzież wersji chińskiej, czyli dwie zupełnie inne rzeczy. Numeracja nie ma większego znaczenia, ta niby "starsza" wersja chińska może mieć nowsze zmiany niż wersja globalna i na odwrót.
Piotr_M Opublikowano 10 Grudnia 2022 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Dzień dobry. Do tej pory używałem wersji rozwojowych. W związku z zakończeniem ich rozwoju stwierdziłem, że wrócę na wersję stabilną. Pobrałem ją z strony MIUI Polska i zainstalowałem. Po instalacji telefon cały czas się restartuje. Wróciłem do wersji rozwojowej i wszystko działa prawidłowo. Co jest nie tak?
Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2022 Jeśli instalujesz nie na "czysto", czyli bez wipe, to może się restartować. To, że została wydana później niż ostatnia beta nie oznacza, że kod dla stable jest nowszy w ogóle. Możesz albo poczekać na nowe stable i próbować przejść bez czyszczenia, albo wgrać stable na czysto.
Piotr_M Opublikowano 11 Grudnia 2022 Opublikowano 11 Grudnia 2022 ok. Dzięki za odpowiedź. Poczekam na kolejną stabilną. Pozdrawiam.
jimmyjvke Opublikowano 9 Lutego 2023 Opublikowano 9 Lutego 2023 Czy mając zainstalowaną już wersję 13.0.6.0.SJDCNXM, mogę puścić update do wersji z tematu poprzez Aktualizacje z poziomu ustawień?
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Lutego 2023 Autor Opublikowano 9 Lutego 2023 Tak, o ile masz TWRP (a raczej powinieneś mieć).
jimmyjvke Opublikowano 10 Lutego 2023 Opublikowano 10 Lutego 2023 Mam ale nie zflashowany, zawsze tymczasowo przez fastboota. Tak czy inaczej to rozwiązuje moją zagwozdkę, dzięki za info!
Rekomendowane odpowiedzi