Kacper Skrzypek Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 10T / Pro / Redmi K30S Ultra (nazwa kodowa: apollo). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv13/xiaomi.eu_multi_HMK30SUltra_MI10T_V13.0.7.0.SJDCNXM_v13-12.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzar Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 O co chodzi z tą numeracją wersji aktualizacji softu? Ostatnią wersją była V13.0.10.0.SJDEUXM, teraz najnowszą jest 13.0.7.0.SJDCNXM? 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted November 21, 2022 Author Share Posted November 21, 2022 Porownujesz Globala EEA do Xiaomi.eu tudzież wersji chińskiej, czyli dwie zupełnie inne rzeczy. Numeracja nie ma większego znaczenia, ta niby "starsza" wersja chińska może mieć nowsze zmiany niż wersja globalna i na odwrót. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_M Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Dzień dobry. Do tej pory używałem wersji rozwojowych. W związku z zakończeniem ich rozwoju stwierdziłem, że wrócę na wersję stabilną. Pobrałem ją z strony MIUI Polska i zainstalowałem. Po instalacji telefon cały czas się restartuje. Wróciłem do wersji rozwojowej i wszystko działa prawidłowo. Co jest nie tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 10, 2022 Author Share Posted December 10, 2022 Jeśli instalujesz nie na "czysto", czyli bez wipe, to może się restartować. To, że została wydana później niż ostatnia beta nie oznacza, że kod dla stable jest nowszy w ogóle. Możesz albo poczekać na nowe stable i próbować przejść bez czyszczenia, albo wgrać stable na czysto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_M Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 ok. Dzięki za odpowiedź. Poczekam na kolejną stabilną. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyjvke Posted February 9 Share Posted February 9 Czy mając zainstalowaną już wersję 13.0.6.0.SJDCNXM, mogę puścić update do wersji z tematu poprzez Aktualizacje z poziomu ustawień? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 9 Author Share Posted February 9 Tak, o ile masz TWRP (a raczej powinieneś mieć). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyjvke Posted February 10 Share Posted February 10 Mam ale nie zflashowany, zawsze tymczasowo przez fastboota. Tak czy inaczej to rozwiązuje moją zagwozdkę, dzięki za info! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts