MiAir3H Opublikowano 18 Listopada 2022 Opublikowano 18 Listopada 2022 (edytowane) Witam mam problem z buczeniem wentylatora w oczyszczaczu Mi Air 3H na trybie nocnym nie można spać. Gdy jest większa moc wentylatora nie słychać buczenia. Proszę o pomoc mam zgłosić się do serwisu? Przy lekkim naciśnięciu od góry po środku buczenie ustaje Edytowane 18 Listopada 2022 przez MiAir3H
Zagadka Opublikowano 15 Lutego 2023 Opublikowano 15 Lutego 2023 Mam podobny problem. Oczyszczacz od pewnego czasu zaczął chodzić o wiele głośniej. Wyczyściłem czujnik zanieczyszczenia, który podejrzewałem jako sprawcę, ale nic się nie zmieniło. Ktoś może wie, o co może chodzić?
ozzbi Opublikowano 12 Marca 2023 Opublikowano 12 Marca 2023 https://pl.aliexpress.com/item/1005001314164784.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.195.27a71c24Q2UrVU&gatewayAdapt=glo2pol Miałem to samo - dopiero wymiana czujnika pomogła ( tam trze lub jak kto woli trekocze wentylatoy miałem to samo dopiero po wymianie ucichło ( tylko ze ja brałem po 63 pln )
Rekomendowane odpowiedzi